Hotel La Domenii Crama Hermeziu Facebook Youtube

Istoric

 • 2014

  Finalizarea proiectelor pe fonduri europene pentru achizitia de echipamente si modernizari construtiilor existente din incinta fermelor.

  Diversificarea obiectului de activitate prin investii in contructia unui combinat de vinificatie la standard ridicate cat si a unei pensiuni turistice.

 • 2009

  Finalizarea unor proiecte de investitii cu parteneriat strain, in tehnologia cultivarii cartofului, prin achizitionare de material saditor de calitate superioara, echipamente specific, cat si investitia intr-un depozit de pastrare a cartofului pentru o perioada mai indelungata.

  Achizitonarea de instalatii de irigatii tip pivot si liniare ce deservesc o suprafata de 1000 ha.

 • 2006

  Si-a creat o baza tehnico materiala solida prin achizitionarea de utilaje agricole performante care permit aplicarea de tehnologii de ultima ora in domeniu.
  De asemenea incepand cu anul 2006 s-au realizat investitii majore in reabilitarea infrastructurii de irigatii ce deservesc terenurilor din exploatatie.

 • 2000

  Grupul de firme activeaza in domeniul agriculturii de peste 15 ani, urmarind in permanenta in strategia dezvoltarii pe care a parcurs-o sa devina cat mai competitive nu numai la nivelul firmelor de acelasi profil, ci anticipand unele masuri ce se impugn ca urmari a integrarii europene.Noutati